O nama


Beverly cafe ušuškan je u samom srcu grada, u najlepšem delu Palmotićeve ulice, gde najbolje možete osetiti život i dušu Beograda.

Ovaj elegantan cafe nudi perfektnu svakodnevicu i za one najprobirljivije. Bilo da dođete na jutarnju kafu ili popodnevno uživanje, Beverly cafe vam nudi sve što poželite. Inspirisani ritualom uživanja, u maniru francuskog bistroa Beverly cafe nudi sve sastojke koje diktira elegantan životni stil.

prostorZa početak dana, okušajte se u savršenoj snazi minijaturnog espresa. Tokom dana uživajte uz raznovrsnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa mogućnošću da uživate u najkvalitetnijim kolačima. Spoj za idealno veče – veliki izbor koktela i karta vrhunskih pića stavljaju sva vaša čula pred iskušenje. Ljubazno osoblje Beverly cafea teži da gostima uvek pruži vrhunski doživljaj u svakom smislu. Bilo da je to osvežavajuće piće, fantastični slatkiš, sjajna i opuštajuća muzika, ili samo neobavezni razgovor.

O enterijeru Beverly cafea možemo do sutra da vam pričamo, a opet svako bi trebalo da dođe i da ga doživi na svoj način. Old fashion nameštaj i pažnja usmerena na svakom detalju, pokazuje samo koliko se truda uložilo u osmišljavanju ovog enterijera. Veoma šik, sa duhom Pariza u sebi, sa toplinom i udobnošću čitavog ambijenta. Puno drvo dominiraju u Beverly cafeu kao dokaz beskopromisnog kvaliteta. Usluga koja ide uz ovakav enterijer samo nastavlja liniju savršenstva.

Beverly cafe poseduje i sjajnu baštu u najmirnijem delu centra Beograda. Svakog dana do ponoći, a vikendom jedan sat kasnije,možete uživati u sjajnoj muzici, koktel druženju i raznovrsnim žurkama.

Budite jedan dan u centru dešavanja i dođite u Beverly cafe, gde je privatnost u javnosti.